top of page

 Referanser    

  • Myspace Social Icon
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Anbefaling - Arne J.                                    

Zsolt har vært dyktig til å tilpasse undervisningen etter både mine ønsker og behov, med en strukturert men åpen tilnærming. Jeg ønsket en kombinasjon av praksis og teori, og en variasjon av stilarter med bl.a. progressiv rock og jazz, og er svært fornyøyd med undervisningen jeg har fått.

Anbefaling - Ania F.

Zsolt gir private timer for sønnen vår på 12 år en gang i uka siden høst 2021. Vi er meget fornøyde med trivselen og progresjonen sønnen vår har hatt i trommespilling. Han kunne ingenting når han kom til Zsolt, og nå leser han noter, har lært seg takt, og kan akkompagnerer til en sanger. Men aller viktigste er at sønnen vår gleder seg til hver time han skal ha og opplever trommelæring som noe hyggelig og gøy. Vi ser frem til å fortsette å ha trommespilling med Zsolt!😀🥁

Marte Elen Olsen

Zsolt har bred kunnskap innen mange sjangre og meget god evne til å sette seg inn i elevens behov og nivå for å kunne øke fremgangen. Spiller gjerne med på et annet trommesett eller perk som gjør det inspirerende å spille med, samt gir økt rytmefølelse og forbedring av samspill. Anbefales på det varmeste, uansett alder eller nivå!
Hilsen Marte Elen Olsen (43), bassist og student ved Høyskolen Kristiania, med trommer som bi-instrument

Zsolt underviser i trommer, vibrafon, marimba og slagverkinstrumenter i alle aldre og på alle nivåer. Det viktigste for Zsolt er at elevene trives i timen, tør å være seg selv, kunne stille spørsmål og utfordre seg self. Han er en snill lærer, liker å motivere elevene, men han kan også være streng men rettferdig når det trengs.  Undervisningen innebærer bl.a. - Dynamikk og variasjon i trommespill - Forskjellige rytmer, breakes og fill-ins vil bli gjennomgått - Virvelteknikk - Standardgroover - Improvisasjon - Lære slagverkets rolle i en bandsammenheng - Nye teknikker som paradidler og dobbeltslag - Stødighet og rytmeforståelse - Musikkteori Zsolt har undervist elever som skulle ta opptakelsesprøver.

bottom of page